Gratis bezorging vanaf €35 Veilig shoppen 14 dagen zichttermijn Binnen 5 werkdagen terugbetaald Snelle levering Alles op voorraad
Alles Badmode verzend naar: Nederland Frankrijk Duitsland Italië Luxenburg België Zweden Oostenrijk Denemarken UK

Algemene Voorwaarden Alles Badmode

 

 

www.allesbadmode.nl

email: info@alleslingerie.nl

Minderbroederssingel 15B

6041 KG  Roermond    

Telefoonnummer: 0475-212580
 

KVK nummer: 57745269

 

 

 

 

1. Definities

1.1 Alles Badmode is een online winkel die gespecialiseerd in de verkoop van badmode aan consument. 1.2 De consument zijnde een natuurlijk  persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.

2. Toepasselijkheid

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website Alles Badmode, dit bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden

2.2 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing en geschiedt bij het accepteren van een aanbieding, dan wel het doen van een bestelling

2.3 Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Indien van een onderdeel van deze Algemene Voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige Algemene Voorwaarden onverkort van kracht.

3. Overeenkomsten

3.1 Een overeenkomst komt tot stand door het plaatsen van een bestelling door de consument via de website www.allesbadmode.nl

3.2 Alles Badmode behoudt zich het recht bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit zonder vermelding van de reden meegedeeld.

4. Prijzen

4.1 Alle genoemde prijzen zijn in Euro´s en inclusief BTW.

4.2 Nadat de consument een bestelling heeft geplaatst ontvangt de consument een bevestiging per e-mail met een besteloverzicht en de totale kosten. De totale kosten zijn Inclusief verzendkosten.

5. Betaling

5.1 Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan de bestelling van een consument kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de consument direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf.

5.2 iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij de consument tijdens de bestelling naar de internetbankiersite van zijn bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van de bank kan de consument de betaling van zijn bestelling veilig afhandelen. Nadat de consument een bevestiging van zijn bank heeft ontvangen keert de consument terug naar Alles Badmode en ontvangt een bestelbevestiging. ideal werkt samen met deze Nederlandse banken: ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website http://www.ideal.nl

5.3PayPal is een veilige betaalmethode omdat u hierbij uw bankgegevens niet elke keer hoeft in te voeren. Deze gegevens voert u alleen online in bij uw Paypal account. Om via Paypal te kunnen betalen heeft u een Paypal account nodig.

Als u Paypal als betaalmethode kiest wordt u vervolgens doorgelinkt naar de site van PayPal.

Log in op uw PayPal account om de betaling te voldoen.

 

Wilt u meer weten over betalen via PayPal? Kijk dan op de website www.//www.paypal.nl

 

5.4 In geval van betaling middels overboeking per bank of giro dient betaling volledig binnen 14 dagen na orderdatum door Alles Badmode te zijn ontvangen. Meldt dit vooraf aan Alles Badmode.

5.5 De consument geeft Alles Badmode toestemming alle handelingen te verrichten die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de consument gekozen betalingswijze.

5.6 Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de giro- respectievelijk bankrekening van Alles Lingerie Groep.

5.7 AfterPay

Met acceptgiro kunt u uw online bestelling betalen via AfterPay. Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangen van het door u bestelde product. AfterPay maakt gebruikt van een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt, de papier acceptgiro of een eenmalige automatische incasso. U kunt zelf de gewenste manier van betalen kiezen.
AfterPay voert voor Alles Badmode het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij Alles Badmode betalen met een acceptgiro met een maximaal bedrag van € 150,- voor consumenten die nog niet bekend zijn bij AfterPay. Voor consumenten die eerder iets via AfterPay hebben besteld, geldt een maximaal bedrag van € 300,-.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U wordt automatisch teruggeleid naar onze kassa.
U kunt voor vragen inzake AfterPay altijd contact opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de AfterPay website.

 

6. Verzending

6.1 Voor verzending binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk brengt Alles Badmode  een bedrag van € 4,95 verzendkosten in rekening. Boven een orderbedrag van € 35,00 zijn de verzendkosten gratis.

6.2 Afhankelijk van de grootte van de bestelling verstuurt Alles Badmode deze in een envelop of pakket, via TNT Post of TNT-Pakketdienst.

6.3 De zending wordt verzonden in een neutrale doos of envelop, met afzender :  ALG, Minderbroederssingel 15B, 6041 KG  Roermond.

7. Herroepingsrecht

7.1 Elke bestelling kan door de consument zelf worden geannuleerd zolang deze nog niet is voldaan.

7.2 De consument heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geheel of gedeeltelijk te herroepen (annuleren), zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen. De consument heeft dan ook mogelijkheid om het hele dan wel gedeeltelijke orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. De gemaakte verzendkosten berekent Alles Badmode in het geval van het annuleren van de order door aan de consument. De consument dient tevens de bestelling op eigen kosten te retourneren.

7.3 Hiertoe dient de consument binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met Alles Badmode. In deze e-mail geeft de consument aan dat deze de order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand, met vermelding van naam, ordernummer en bankgegevens.

7.4De consument ontvangt  het volledige orderbedrag minus de door Alles Badmode gemaakte verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen retour.

7.5 Indien de consument niet binnen 24 uur na betaling van de bestelling, of binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres heeft geannuleerd en door Alles Badmode retour is ontvangen, c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, is de consument betalingsplichtig. Alles Badmode is gerechtigd kosten aan de consument door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.

8. Retourneren

8.1 Alle artikelen die aangeboden worden in de webwinkel Alles Badmode zijn nieuw en origineel. Na ontvangst van de bestelling dient de consument de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden. Mocht het kledingstuk desondanks niet aan de consument zijn/haar verwachtingen voldoen, dan heeft hij/zij het recht om binnen 7 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren. Alles Badmode  verzoekt u om de retourzending voldoende te frankeren en in originele staat, inclusief labels en verpakking, retour te zenden aan: Alles Lingerie Groep, Minderbroederssingel 15B, 6041 KG  Roermond.


  • Voor Nederland geldt een bijdrage in de retourkosten van € 2,95. Hiervoor gebruikt u de bijgevoegde sticker met antwoordnummer.
  • LET OP! Indien je de verpakking van ALG gebruikt : de streepjescode sticker verwijderen!

Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd.  

 Ongefrankeerde- of onvoldoende gefrankeerde zendingen, of zendingen die niet worden afgehaald,  worden wel geaccepteerd, maar de verzend- en administratiekosten bedragen dan € 10,00 en komen geheel voor eigen rekening.

Retourneert u de gehele bestelling, dan ontvangt u ook de eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending à €4,95 terug.

8.2 Zodra de retourzending door Alles Badmode is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zal Alles Badmode het totale aankoopbedrag, binnen 10 dagen op rekening van de consument overmaken. Consument draagt zelf de kosten van het retourneren van de artikelen.

Alles Badmode neemt de artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, aldus:

- de artikelen gedragen of gewassen zijn;

- de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele bijbehorende labels;

- de consument getracht heeft zelf een gebrek te herstellen;

-Artikelen die gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar en kunnen we hierdoor niet retour accepteren.

= je mag het product passen, maar niet dragen. Pas een broekje over je eigen broekje heen!

 

9. Ruilen

9.1 Indien de consument het artikel ruilen wil voor een andere maat, kleur en type, dan verzoekt Alles Badmode de consument om het artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de winkel. Consument doorloopt het bestel proces dan nogmaals.

9.2 De consument is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten en eigen risico te verzenden aan: Alles Lingerie Groep, Minderbroederssingel 15B, 6041 KG  Roermond.

 Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.

10. Voorraad

10.1 Alles Badmode doet haar uiterste best om haar website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dit geval neemt Alles Badmode zo spoedig mogelijk contact met de consument op.

11. Klachten of vragen

11.1 Alles Badmode staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Mocht de consument nog vragen of klachten hebben over de door Alles Badmode geleverde producten, dan dient de consument, Alles Badmode hiervan op de hoogte stellen per e-mail. Alles Badmode streeft er naar het probleem zo snel mogelijk op te lossen doch uiterlijk binnen 14 dagen na het indienen van de klacht.

11.2 De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de consument. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt. Alles Badmode zal het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met de consument oplossen, doch uiterlijk binnen 14 dagen af handelen. Teneinde de afhandeling van de klacht soepel te laten verlopen, verzoekt Alles Badmode dat de consument  de aanwijzingen strikt opvolgt.

12. Aansprakelijkheid

12.1 De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die de consument op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kan de consument schriftelijk of per mail aan Alles Badmode voorleggen.

12.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Alles Badmode kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Alles Badmode is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

12.3 Alles Badmode kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele kleurafwijkingen ten opzichte van beeldschermweergave.

12.4 Alles Badmode is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending door TNT Post. De consument kan dit risico verzekeren tegen een meerprijs bij TNT-Post .

13. Overmacht

13.1. Alles Badmode is niet aansprakelijk in geval van overmacht. Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop Alles Badmode geen invloed kan uitoefenen, maar waardoor Alles Badmode niet in staat is haar verplichtingen na te komen. In geval van overmacht is Alles Badmode gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, dan wel de levering op te schorten zonder dat Alles Badmode gehouden is tot enige schadevergoeding.

14. Privacy

14.1 Alles Badmode respecteert de privacy van de  online bezoekers aan haar website.

14.2 Alles Badmode zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.

14.3 Persoonsgegevens worden door AllesvBadmode alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

15. Gebruik van de foto’s

15.1 De foto’s zijn eigendom van Alles Badmode.

15.2 Het gebruik van deze foto’s voor andere doeleinden cq. andere website’s is niet toegestaan mits met de toestemming van Alles Badmode.

15.3 Alle accessoires op de foto's , zijn niet te koop, tenzij het erbij staat vermeld.